AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilek dilemek

Kahve falında dilek dilemek

Kahve falında dilek dilemek kişisel kavgaların son bulacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilek dilemek gördüyseniz:

  • Farklı bir yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında cinden dilek dilemek mubah olmayan yollara sapacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kabede dilek dilemek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek ister istemez çok üzüleceğine, iş hayatında rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında ziyarete gidip dilek dilemek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta dilek dilemek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilek ağacına dilek dilemek çok zor günler geçirileceğine, işlerin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, canını ve malını garanti altına alacağına inanılır.

Kahve falında dilek dilediğini görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir