AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilek tuttuğunu görmek

Kahve falında dilek tuttuğunu görmek

Kahve falında dilek tuttuğunu görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına delalettir.

Kahve falında dilek tuttuğunu gördüyseniz:

  • Etrafa bazı şeyleri anlatabilmek adına direktifler vermek veya yepyeni fikirlerinizi boşa harcamak yerine, bırakın ne olacaksa olsun.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek verimin kaçacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dilek tuttuğunu görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına işarettir.

Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine yorulur.

Kahve falında dilek ağacına dilek dilemek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilek görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Kahve falında dilek perisi görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir