AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal hediye almak

Kahve falında bal hediye almak

Kahve falında bal hediye almak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bal hediye almak gördüyseniz:

  • İnsanlara olan tavırlarınız almak istediğiniz sonuçların olumlu veya olumsuz olmasını birebir etkileyebilir.

Kahve falında bal hediye almak küs olduğu kişilerle barışacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Kahve falında bal hediye etmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet eder.

Kahve falında hediye bal almak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine işarettir.

Kahve falında ballı ekmek görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine rivayet eder.

Kahve falında bal kusmak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında bal yaladığını görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birine bal vermek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bal ceviz görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir