AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bal vermek

Kahve falında birine bal vermek

Kahve falında birine bal vermek işinde büyük başarılar alacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birine bal vermek gördüyseniz:

  • Tutkular ön plana çıkabilir.

Kahve falında balkabağı soymak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında bal pekmez görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına tabir olunur.

Kahve falında petekten bal almak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bal doldurmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bal havuzu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bal yediğini görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara bal görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında balmumu heykel görmek borç ödemeye, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir