AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal kusmak

Kahve falında bal kusmak

Kahve falında bal kusmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında bal kusmak gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinleyin.

Kahve falında bal kusmak de rahatının yerine geleceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan kusmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına delalettir.

Kahve falında durmadan kusmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında balık kusmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balgam kusmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sperm kusmak şansının da açık olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt kusmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından böcek kusmak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir