AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye bal almak

Kahve falında hediye bal almak

Kahve falında hediye bal almak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında hediye bal almak gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında hediye bal almak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bal hediye almak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal hediye etmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide bal yemek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında bal yapan arıları görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birine bal yedirmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, istediği evde oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine bal verdiğini görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne bal sürmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir