AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal ceviz görmek

Kahve falında bal ceviz görmek

Kahve falında bal ceviz görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yokluk çekmeyeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına yorulur.

Kahve falında bal ceviz gördüyseniz:

  • İş yerinizde belirecek tatsızliklara hazır olmalısınız.

Kahve falında bal ceviz görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ballı ceviz görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ceviz ve bal yemek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında ballı ceviz yemek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, borçların biteceğine alamet eder.

Kahve falında bal ve ceviz görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal ceviz yemek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında cevizli bal görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, aile hayatına adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ve bal görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kaybettiği şeyi bulmasına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir