AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı ekmek görmek

Kahve falında ballı ekmek görmek

Kahve falında ballı ekmek görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, güzel günlerin geleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ballı ekmek gördüyseniz:

  • Heyecan duyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek üstü bal yemek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğe bal sürmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında tereyağlı ballı ekmek görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, işlerinin gerileyeceğine inanılır.

Kahve falında ekmekle bal yemek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğe bal sürüp yemek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, şansının da döneceğine tabir olunur.

Kahve falında bal ekmek yemek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir