AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız almak

Kahve falında yıldız almak

Kahve falında yıldız almak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına inanılır.

Kahve falında yıldız almak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Kahve falında üç tane yıldız görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzlerce yıldız görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında film yıldızı olmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökten yıldız yağdığını görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece ve yıldız görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir yıldız görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yıldıza bakmak aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gökte yıldız görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir