AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane yıldız görmek

Kahve falında üç tane yıldız görmek

Kahve falında üç tane yıldız görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, zor bir işe girileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, büyük başarı kazanacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında üç tane yıldız gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Kahve falında üç tane yıldız görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında tarık yıldızını görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yıldızlara yakın olmak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında yıldız parladığını görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ay güneş yıldız görmek herkesi doğru yola çağıracağına, prestij sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında yıldız takımı görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, çirkin amellere alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızların toplandığını görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ay ve yıldız görmek onları rahat ettireceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir