AnaSayfa / Genel / Kahve falında film yıldızı olmak

Kahve falında film yıldızı olmak

Kahve falında film yıldızı olmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, vefakar bir insan olunacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işarettir.

Kahve falında film yıldızı olmak gördüyseniz:

  • Farklı fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında film yıldızı görmek dertlerin dermanının bulunacağına, yeni işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında film yıldızı olmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında film setinde olmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında film kahramanı görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında filmi görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine tabir olunur.

Kahve falında filmin içinde olmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çizgi film kahramanı görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında korku filmi görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir