AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yıldız görmek

Kahve falında bir yıldız görmek

Kahve falında bir yıldız görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine inanılır.

Kahve falında bir yıldız gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeniz veya aniden harekete geçmemeniz durumunda olaylar kendiliğinden çözülebilir.

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işarettir.

Kahve falında yıldıza dokunmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, dertlerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzda yıldız görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzündeki yıldızları görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak maddi sıkıntısı olmayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında yıldızsız gökyüzü görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir