AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldırım sesi duymak

Kahve falında yıldırım sesi duymak

Kahve falında yıldırım sesi duymak büyük paralar kazanacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına alamet eder.

Kahve falında yıldırım sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara bakmadan ya da sorular sormadan harekete geçmek veya tavır almak sorunları büyütebilir.

Kahve falında yıldırım sesi duymak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalettir.

Kahve falında yıldırım çarpması görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıldırım şimşek görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında aziz yıldırımuı görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine yıldırım düştüğünü görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize yıldırım düştüğünü görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldırımdan kurtulmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir