AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldırım görmek

Kahve falında yıldırım görmek

Kahve falında yıldırım görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldırım gördüyseniz:

  • İnsanlardan önemli konularda işinize yarayabilecek bilgiler alabilirsiniz.

Kahve falında yağmur ve yıldırım görmek kazancının günden güne çok artacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yıldırımdan kaçmak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Kahve falında eve yıldırım düştüğünü görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldırımdan kurtulmak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında yıldırım çarpmak gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yıldırım çarpması görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında yıldırım şimşek görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında üzerine yıldırım düştüğünü görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir