AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanlı mezar görmek

Kahve falında yılanlı mezar görmek

Kahve falında yılanlı mezar görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına işarettir.

Kahve falında yılanlı mezar gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Kahve falında mezar üzerinde yılan görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında mezarın içinde yılan görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye yorulur.

Kahve falında mezarlıkta yılan görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan ve mezar görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde yılan görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar ve yılan görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan yılan çıktığını görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstünde yılan görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir