AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üzerinde yılan görmek

Kahve falında mezar üzerinde yılan görmek

Kahve falında mezar üzerinde yılan görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine işarettir.

Kahve falında mezar üzerinde yılan gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamayı herkesten çok hak ettiniz.

Kahve falında mezar ve yılan görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde yılan görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında mezar üstünde yılan görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza rivayet eder.

Kahve falında mezar içinde yılan görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın içinde yılan görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında mezardan yılan çıktığını görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yılan ve mezar görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda yılan görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir