AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan yılan çıktığını görmek

Kahve falında mezardan yılan çıktığını görmek

Kahve falında mezardan yılan çıktığını görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, bir süre zorluk çekeceğine, kötü günlerin geride kalacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan yılan çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.Bu gibi şeylerin kafanızı işgal etmesi nedeniyle birçok şeyi gözden kaçırabilirsiniz.

Kahve falında mezardan yılan çıktığını görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin mezardan çıktığını görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, sıkıntının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan ateş çıktığını görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sevgi ve hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölülerin mezardan çıktığını görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin mezardan çıktığını görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir