AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve mezar görmek

Kahve falında yılan ve mezar görmek

Kahve falında yılan ve mezar görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında yılan ve mezar gördüyseniz:

  • Mali konularda son derece dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında mezarın içinde yılan görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstünde yılan görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar üstünde yılan görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında yılan ve mezar görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar içinde yılan görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanlı mezar görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta siyah yılan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda yılan görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir