AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içinde yılan görmek

Kahve falında mezarın içinde yılan görmek

Kahve falında mezarın içinde yılan görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın içinde yılan gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Kahve falında mezarın içinde yılan görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına yorulur.

Kahve falında mezar içinde yılan görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine işarettir.

Kahve falında mezar içinde insan görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın içinden çıkmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalettir.

Kahve falında deniz içinde mezar görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar içinde uyumak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir