AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ve yılan görmek

Kahve falında mezar ve yılan görmek

Kahve falında mezar ve yılan görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, rahat şekilde geçineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında mezar ve yılan gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Kahve falında mezarlık ve yılan görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, bir fitne çıkarmaya işarettir.

Kahve falında mezar ve yılan görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan yılan çıktığını görmek onun zamanını çalacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında mezar üstünde yılan görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın içinde yılan görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yılan ve mezar görmek işlerini büyüteceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanlı mezar görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde yılan görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir