AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanlarla savaşmak

Kahve falında düşmanlarla savaşmak

Kahve falında düşmanlarla savaşmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, işinden uzaklaşacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, bir uzmana başvurulacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında düşmanlarla savaşmak rızkının kesilmeyeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşmak düşman öldürmek ömrünün de uzun olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında gemide savaşmak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında asker olarak savaşmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle savaşmak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında asker olmak savaşmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında hristiyanlarla savaşmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında robotla savaşmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir