AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinlerle savaşmak

Kahve falında cinlerle savaşmak

Kahve falında cinlerle savaşmak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cinlerle savaşmak gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Kahve falında cinle savaşmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cinlerle savaşmak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanlarla savaşmak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla savaşmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına inanılır.

Kahve falında at üstünde savaşmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında tek başına savaşmak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, bir yere taşınmaya rivayet eder.

Kahve falında azraille savaşmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker olmak savaşmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir