AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerle savaşmak

Kahve falında askerle savaşmak

Kahve falında askerle savaşmak her zaman hürmet göreceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine işarettir.

Kahve falında askerle savaşmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı kararlarınızdan etkilenebilecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında askerlerle savaşmak esenlik bulacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete alamet eder.

Kahve falında askere gitmek ve savaşmak kısmetin ve başarının engelleneceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker olarak savaşmak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve savaşmak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında askere gidip savaşmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında asker olmak savaşmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olup savaşmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerle savaşmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, alım gücünün artmasına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir