AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanla savaşmak

Kahve falında şeytanla savaşmak

Kahve falında şeytanla savaşmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, problemlerini çözeceğine, kısmetli kapıların açılacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında şeytanla savaşmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar veya grup aktiviteleri kendinizi iyi hissetmenizi veya yeni şeyler öğrenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında şeytanla savaşmak başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanlarla savaşmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytan savaşmak yeni mekânlara gireceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanla savaşmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cephede savaşmak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında maymunlarla savaşmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplanla savaşmak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtla savaşmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir