AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyle savaşmak

Kahve falında kediyle savaşmak

Kahve falında kediyle savaşmak kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, takdir toplayacağına, her daim bereketli işler yapacağına, parasal durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyle savaşmak gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük bazı hayallerinizi gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında kediyle savaşmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kedilerle savaşmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına delalettir.

Kahve falında çölde savaşmak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında at üstünde savaşmak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı savaşmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında pkk savaşmak hakkını alacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında deccalle savaşmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunla savaşmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir