AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta yeşil meyve görmek

Kahve falında ağaçta yeşil meyve görmek

Kahve falında ağaçta yeşil meyve görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta yeşil meyve gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak şansın ve bahtın da açılacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta yeşil meyve görmek kötü günlerin arkada kalacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil meyve ağacı görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına rivayet eder.

Kahve falında meyvesiz ağaç görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında çeşitli meyve ağacı görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ağaçta çeşitli meyve görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan meyve yemek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meyveli ağaç görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, afiyette ve keyifte olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir