AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanla karşılaşmak

Kahve falında yılanla karşılaşmak

Kahve falında yılanla karşılaşmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, güzel günler için çalışılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işaret eder.

Kahve falında yılanla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Kahve falında yılanla karşılaşmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında birileriyle karşılaşmak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşla karşılaşmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına inanılır.

Kahve falında aslanla karşılaşmak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında gördüğün kişiyle karşılaşmak büyük mutluluklar yaşanacağına, borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle karşılaşmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanla karşılaşmak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesadüfen karşılaşmak işlerin canlanacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir