AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin biriyle karşılaşmak

Kahve falında sevdiğin biriyle karşılaşmak

Kahve falında sevdiğin biriyle karşılaşmak yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, kısmetinin artacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Kahve falında sevdiğin insanla karşılaşmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, mal ve rızkın çoğalmasına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle karşılaşmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle karşılaşmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılaşmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yarasını saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin biriyle karşılaşmak her işinde hayırla karşılaşacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpekle karşılaşmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, yüksek mertebeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile biriyle karşılaşmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir