AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesadüfen karşılaşmak

Kahve falında tesadüfen karşılaşmak

Kahve falında tesadüfen karşılaşmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, atılan adımların zarar vereceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tesadüfen karşılaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size güç gösteren veya baskı kurmaya çalışan kişilerle gerçeklerden ayrılmayarak başa çıkabilirsiniz.

Kahve falında tesadüfen karşılaşmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla karşılaşmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, çok büyük hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanla karşılaşmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birileriyle karşılaşmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında azraille karşılaşmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığın biriyle karşılaşmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, bereketin ve karın artacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, vefa göstereceğine işaret eder.

Kahve falında hamile biriyle karşılaşmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir