AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla karşılaşmak

Kahve falında aslanla karşılaşmak

Kahve falında aslanla karşılaşmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında aslanla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Yeterki ilham eksik olmasın.

Kahve falında aslanla karşılaşmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında tesadüfen karşılaşmak hayatındaki fırtınaların durulacağına, sevinileceğine işarettir.

Kahve falında yolda karşılaşmak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılaşmak çok kolay bir hayatı olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabayla karşılaşmak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gördüğün kişiyle karşılaşmak ortaklıklar varsa da bozulacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşla karşılaşmak düşmanlarına da dost olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanla karşılaşmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir