AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla karşılaşmak

Kahve falında düşmanla karşılaşmak

Kahve falında düşmanla karşılaşmak doğruluğu bulacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz değişiklikler var.

Kahve falında düşmanla karşılaşmak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun biriyle karşılaşmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalettir.

Kahve falında domuzla karşılaşmak yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle sürekli karşılaşmak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görülen kişiyle karşılaşmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak bolluk içinde yaşayacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle karşılaşmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir