AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğayla boğuşmak

Kahve falında boğayla boğuşmak

Kahve falında boğayla boğuşmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğayla boğuşmak gördüyseniz:

  • Normal şartlarda dikkat etmediğiniz noktaları görmeye başlamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında boğayla boğuşmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında kızla boğuşmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında aslan boğuşmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atlarla boğuşmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeklerle boğuşmak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vahşi hayvanla boğuşmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanlarla boğuşmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurla boğuşmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir