AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın zıpladığını görmek

Kahve falında yılanın zıpladığını görmek

Kahve falında yılanın zıpladığını görmek aşama kaydedeceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kazancını katbekat arttıracağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın zıpladığını gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Kahve falında yılanın zıpladığını görmek zorlukların bir anda biteceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya alamet eder.

Kahve falında havaya zıplamak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçarak zıplamak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalet eder.

Kahve falında zıpladığını görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde zıplamak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan gibi zıplamak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında trambolinde zıplamak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir