AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak çok zor dönemlerin geçirileceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, maddi açıdan ferahlamaya alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir.

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden zıplamak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerden bir yere zıplamak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Kahve falında çok yükseğe zıplamak arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yükseğe zıplamak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çok yüksek zıplamak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yükseğe zıpladığını görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yükseklere zıplamak bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir