AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıpladığını görmek

Kahve falında zıpladığını görmek

Kahve falında zıpladığını görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zıpladığını gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya ev ahalisi dışında kişiler için para harcamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında atlayıp zıplamak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında yukarı zıplamak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta zıplamak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında tek ayak üstünde zıplamak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işarettir.

Kahve falında trambolinde zıplamak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalettir.

Kahve falında kedinin zıpladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde zıplamak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yükseklere zıplamak doğru olanı seçeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir