AnaSayfa / Genel / Kahve falında trambolinde zıplamak

Kahve falında trambolinde zıplamak

Kahve falında trambolinde zıplamak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trambolinde zıplamak gördüyseniz:

  • Belli engellemelere rağmen aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında atlayıp zıplamak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında tavşanın zıpladığını görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yükseğe zıplamak yoğun duygular yaşayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yukarı zıplamak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hastalıktan şifa bulmaya tabir olunur.

Kahve falında hoplamak zıplamak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek ayak üstünde zıplamak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında çamurda zıplamak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, başarılarının devamının geleceğine işaret eder.

Kahve falında çekirgenin zıpladığını görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir