AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde zıplamak

Kahve falında denizde zıplamak

Kahve falında denizde zıplamak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sorunların çözüm bulacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde zıplamak gördüyseniz:

  • Kişisel değişim ya da değişiklik sizi serbest bırakabilir.

Kahve falında denizde zıplamak birikim yapacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde zıplamak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balıkların zıpladığını görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçmak zıplamak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşmak zıplamak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, planlarının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında çok yükseğe zıplamak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında yatakta zıplamak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir