AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan gibi zıplamak

Kahve falında tavşan gibi zıplamak

Kahve falında tavşan gibi zıplamak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kendisiyle övüneceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, çirkin bir iş yapmaya, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına yorulur.

Kahve falında tavşan gibi zıplamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında tavşan gibi zıplamak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanguru gibi zıplamak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, en yukarılara çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşanın zıpladığını görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten zıplamak fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine inanılır.

Kahve falında çekirgenin zıpladığını görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli zıplamak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yükseğe zıpladığını görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yatakta zıplamak fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir