AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya zıplamak

Kahve falında havaya zıplamak

Kahve falında havaya zıplamak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında havaya zıplamak gördüyseniz:

  • Durum ne olursa olsun kendinizi tutmayı bilmelisiniz.

Kahve falında havada zıplamak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında havaya zıplamak büyük bir adım atılacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine yorulur.

Kahve falında tavana zıplamak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tavşan gibi zıplamak ailesini hem gururlandıracağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin zıpladığını görmek başarılarının devamının geleceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yukarı zıplamak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında trambolinde zıplamak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında kanguru gibi zıplamak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir