Kahve falında yılanın zehrini içmek

Kahve falında yılanın zehrini içmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın zehrini içmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesini istediğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında yılanın zehrini içmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan çorbası içmek birikim yapılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan suyu içmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan zehiri içmek güç alacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılan sütü içmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzından su içmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında acı bir şey içmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında tatlı çorba içmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir