AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan suyu içmek

Kahve falında yılan suyu içmek

Kahve falında yılan suyu içmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan suyu içmek gördüyseniz:

  • Planlarınızın planlandığı şekilde gitmemesi sizi üzmesin.

Kahve falında yılan suyu içmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın ağzından su içmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında yılan zehiri içmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan sütü içmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın zehrini içmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına işarettir.

Kahve falında yılan çorbası içmek üzüntülerinin sona ereceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine delalettir.

Kahve falında dağ suyu içmek refah içinde olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında domates suyu içmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir