AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli yılan tutmak

Kahve falında zehirli yılan tutmak

Kahve falında zehirli yılan tutmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, gönül kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan tutmak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu geliştirmenizi sağlayacak önemli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında zehirli yılan tutmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın zehirini çıkarmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında zehirli yılanlar görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılandan zehirlenmek hayattan yana keyif bulacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan zehiri görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah zehirli yılan görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, büyük atılımların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli yılan sokması görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında zehirsiz yılan görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir