AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın üstünden geçmek

Kahve falında yılanın üstünden geçmek

Kahve falında yılanın üstünden geçmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, ekmeğinin azalacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında yılanın üstünden geçmek fakirliğinin biteceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, işlerin canlanacağına işarettir.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ırmak üstünden geçmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir