AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan yeşil kayısı toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil kayısı toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil kayısı toplamak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil kayısı toplamak gördüyseniz:

  • İyi bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan yeşil kayısı toplamak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplamak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, işlerinin rast gideceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta kayısı toplamak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, bazı kaynakların tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında kayısı ağacından kayısı toplamak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan yeşil ceviz toplamak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir