AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında elma ağacından elma toplamak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta elma toplamak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan sarı elma toplamak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, boş yere korku duyulacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta yeşil elma görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma ağacı görmek malını ve canını riske edeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir