AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta kayısı toplamak

Kahve falında ağaçta kayısı toplamak

Kahve falında ağaçta kayısı toplamak sevinçli ve güzel günler göreceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, mutluluğundan olacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta kayısı toplamak gördüyseniz:

  • Herhangi bir yatırım yapmayı ya da birine borç vermeyi düşünüyorsanız para kaybedebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Kahve falında kayısı ağacından kayısı toplamak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplamak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil kayısı toplamak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta kayısı toplamak uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacı dikmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kayısı ağacı budamak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta kayısı görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan koparıp kayısı yemek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir