AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak gayrimenkul işine girileceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan erik toplamak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta erik toplamak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan sarı erik toplamak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan can eriği toplamak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erik ağacından erik toplamak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan kırmızı erik toplamak sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir