AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan kayısı toplamak

Kahve falında ağaçtan kayısı toplamak

Kahve falında ağaçtan kayısı toplamak boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplamak gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan yeşil kayısı toplamak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kayısı ağacından kayısı toplamak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta kayısı toplamak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplamak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kayısı dolu ağaç görmek başarıları ile tanınacağına, iyi hissedileceğine inanılır.

Kahve falında kayısı ağacı dikmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan kayısı yemek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına inanılır.

Kahve falında bahçede kayısı ağacı görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir