AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan yeşil ceviz toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil ceviz toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil ceviz toplamak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, hem yeni yerler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Bazı gerekli alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan yeşil ceviz toplamak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe işaret eder.

Kahve falında ağaçtan ceviz toplamak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ceviz ağacının dibinden ceviz toplamak hayattan yana yüzünün güleceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında ceviz ağacının altında ceviz toplamak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında ağacından ceviz toplamak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçta ceviz toplamak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ceviz ağacından ceviz toplamak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına inanılır.

Kahve falında ceviz ağacının altından ceviz toplamak elindekileri de alıp götüreceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir