AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kuyruğunu görmek

Kahve falında yılanın kuyruğunu görmek

Kahve falında yılanın kuyruğunu görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, kavgaların biteceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya size yardımcı olmak isteyen kişiler var.

Kahve falında yılanın kuyruğunu koparmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın kuyruğunu ezmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, saygınlığının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyruksuz yılan görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında kuyruklu yılan görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çatal kuyruklu yılan görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında kopmuş yılan kuyruğu görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kuyruğu görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir